Luciënne’s Knipatelier in Doesburg

Welkom bij Luciënne’s Knipatelier! In Doesburg hebben we op het adres Allersmaat 39 (Beinum I) een mooie kapsalon ingericht. Op de vertrouwde, vakkundige manier verzorgt Luciënne’s Knipatelier daar uw kapsel. Alle behandelingen zijn mogelijk, van knippen en kleuren tot watergolf, jetting en permanent.

Ruim 12 jaar was Luciënne’s Knipatelier gevestigd in Hummelo. De combinatie van werken in de eigen kapsalon en behandelingen bij klanten op andere locaties blijft.  Voor mensen die de deur niet meer uitkunnen is het een uitkomst dat de kapster gewoon aan huis komt. Ik kom bij ouderen, minder validen, verzorgingshuizen en zorgboerderijen.

Ik werk daarom alleen op afspraak. De kapsalon in Doesburg is daarvoor op dinsdagochtend en donderdagochtend open. Een afspraak maken kan telefonisch: 06 21297821.

Zolang we nog te kampen hebben met de gevolgen van de corona-pandemie hanteer ik de richtlijnen van het RIVM.

Lees hier meer over de nieuwe kapsalon.