Blij met fraaie werkplek

Na de verbouwing van ons huis de afgelopen maanden is hard gewerkt om de kapsalon helemaal naar wens te krijgen. De garagedeur is vervangen door een mooie gevel met glas en hout. Er is een plavuizenvloer gelegd en bergruimte gecreëerd. Voor wassen van haar is een vaste opstelling. Net als in de woning is er verwarming met een nieuwe generatie Infrarood-panelen. Die maken net als de led-verlichting deel uit van het strakke systeemplafond. De combinatie met natuurlijk hout en de schilderijen van eigen hand geven de kapsalon een eigen, warme sfeer.

Ik werk alleen met kwaliteitsprodukten. Naast mijn jarenlange goede ervaringen met Goldwell heb nu ook verzorgings- en stylingsproducten van het Nederlandse merk Calmare. Die worden ook grotendeels in Nederland gemaakt en zijn allemaal dierproefvrij.

Hieronder enkele foto’s van de kapsalon.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LLkapsalon625-768x1024.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LLkapsalon225-1-768x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LLkapsalon424-1-768x1024.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LLkapsalon725-768x1024.jpg