Een kapsel dat past bij wie je bent

Sinds de start van Luciënne’s Knipatelier in 2008 verzorg ik het haar van klanten zowel in mijn knipatelier in Hummelo als bij de klanten thuis. In die tien jaar bouw je met veel van hen een band op.
Mensen vinden het prettig dat hun haar professioneel wordt gedaan en waarderen een persoonlijk gesprek en een beetje extra zorg.
Ik kijk naar de persoon en zijn of haar haar. Samen komen we dan tot het kapsel dat past bij wie je bent. Of dat nu toevallig in de mode is of niet, de klant moet het gevoel hebben dat dit is wat bij hem of haar hoort.
Dat spreekt mensen aan. Vaste klanten komen daarom deels van buiten de directe regio naar mijn Knipatelier, omdat ze zich goed voelen bij mijn manier van werken.

Voor mensen die om wat voor reden dan ook de deur moeilijk uit kunnen is de kapster aan huis de ideale oplossing. Maar ook wanneer u het gewoon gemakkelijk vindt om thuis te worden geknipt, alleen of met het hele gezin! In de eigen omgeving zijn alle behandelingen mogelijk, van knippen en kleuren tot watergolf en permanent.
Als ik met mijn bedrijfsauto kom voorrijden heb ik alle benodigde materialen en producten bij de hand. Ik zorg er uiteraard voor dat bij vertrek alles schoon en netjes wordt achtergelaten.

Meteen een afspraak maken?

Bel 06 21297821

Meer informatie over mijn loopbaan en ervaring is hier te lezen.