Creatief in het Knipatelier

In Luciënne’s Knipatelier heb ik alle ruimte voor de twee passies die in de naam besloten liggen. Er is en fijne plek om aan de slag te gaan met het maken van proefkapsels, het testen van nieuwe produkten en het trainen van nieuwe technieken. Het is fijn om dan alles bij de hand te hebben in een sfeervolle ruimte.
De andere passie die ik hier kan uitleven zijn mijn creatieve activiteiten. De meeste tijd gebruik ik nu voor het schilderen en keramiek. Daarnaast hou ik me regelmatig bezig met bloemschikken in allerlei vormen. Het knipatelier is ook geschikt om er met groepje liefhebbers mee aan de slag te gaan.

Eerdere exposities waar mijn werk was te zien:

  • juni 2012 Knipatelier Hummelo
  • april 2016 Atelierroute 2016 Varsseveld
  • augustus 2016 Wijnboerderij Heekenbroek Drempt
  • juli 2017 St. Joriskerk Drempt