Coronavirus: alles klaar om veilig te werken

Lieve klanten,

gelukkig wat eerder dan aanvankelijk aangekondigd mag de kapper weer aan het werk! Luciënne’s Knipatelier heeft alles voor elkaar (ontsmettingsmiddelen, handschoenen, plastic kapmantels, mondkapjes) om maandag 11 mei veilig te beginnen. Ik heb hier naartoe geleefd, maar mijn klanten ook. De eerste week staat al bijna vol met afspraken!

Alle afspraken die voor de gedwongen stop door de corona-crisis al in de agenda stonden (zijn) vervallen. Met alle klanten waar al een afspraak voor stond neem ik contact op voor een nieuwe datum en tijdstip.

U mag altijd zelf contact opnemen om even te overleggen (info@luciënnesknipatelier.nl of 06 21297821). Als ik niet kan opnemen stuur dan een whatsapp-bericht of spreek de voicemail in, dan bel ik terug.

Met vriendelijke groet,

Luciënne